0
0

دانلود مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

616 بازدید

يکي از بحرانهاي زيست محيطي مسئله انتخاب الگوهاي نامناسب مصرف و در واقع مصرف بي رويه است.افزايش مصرف به معني افزايش ضايعات و آلودگي محيط زيست است و غذا يکي از مهمترين بخشهاي اقتصادي است, که توليد آن به اندازه کافي … پیشنهاد می کنیم ادامه این مطلب مفید و ارزشمند را در مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی دنبال نمایید. این فایل شامل 205 صفحه و در قالب word ارائه شده است.

مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

مشخصات فایل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

عنوان: نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 205
حجم فایل : 9,46 مگابایت

بخشی از  مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی را در ادامه مشاهده خواهید نمود.

 

١١ فرضيه ,ضرورت ها و اهداف:

١١١بيان مسئله:

مسئله غذا يکي از مهمترين بخشهاي اقتصادي است که توليد کافي آن بستگي به توليد بخش کشاورزي و روند افزايش جمعيت دارد.در حال حاضر جمعيت دنيا با تصاعد هندسي افزايش مي يابد و اين در حاليست که بر ميزان مواد غذايي با تصاعد حسابي اضافه مي شود, بنابراين کمبود مواد غذايي يکي از معضلات اساسي دنياي امروز است.  کاهش بازده اراضي کشاورزي نيز بعنوان يکي از تهديد هاي کره زمين نقش کليدي در توليد و امنيت غذايي دارد. در نتيجه مسئله اساسی اينست که براي کاهش مخاطرات زيست محيطي  که يکي از آنها الگوهاي بي رويه مصرف و توليد است ,آيا مي توان با  توجه به نقش زنان بعنوان بخش بزرگ و مهمي از جامعه و همچنين به عنوان مادر , مصرف کننده ,عضو فعال جامعه و محور اقتصاد خانواده و  مشارکت آنها در انتخاب مواد غذايي مناسب ودر خصوص کاهش مخاطرات زيست محيطي تغيير و اصلاح در الگوهاي مصرف غذايي بوجود آورد؟ چرا که بنظر مي رسد که زنان به عنوان گردانندگان اصلي خانواده در کاهش بحران غذا و چگونگي مصرف نقش دارند. به طور مثال با انتخاب ميزان, نوع و مقدار غذا در اقتصاد خانواده , صرفه جويي در مواد غذايي و کاهش هزينه ها نقش دارند و با عادات رفتاري صحيح و اثرگذاري در فرزندان و اعضاء خانواده مي توانند نقش مؤثري ايفا نمايند.

براي اصلاح ساختار توليد و مصرف غذا و جهت دادن آن به سمت معيارهاي توسعه پايدار نياز به تحولات بنيادي است که بايد از کوچکترين بخش اجتماع يعني خانواده شروع گردد.

١١۲فرضيه:

فرضيه اول- بين نقش زنان و نحوه استفاده در  الگوهاي مصرف غذايي رابطه برقرار است.

سوال١: آيا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهاي مصرف غذايي نقش مؤثر دارد؟

سوال ۲: آيا بين سن زنان ونوع  الگوهاي مصرف رابطه برقرار است؟

سوال ٣: آيا نقش زنان می تواند در زمينه انتخاب  الگوهاي مصرف غذايي مناسب در اقتصاد خانواده تاثير گذارباشد؟

سوال ۴: آيا نقش زنان به تنهايی  وبی پشتوانه  دولت مي تواند در الگوي مصرف غذا تاثيرگذار باشد؟

سوال۵- آيا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذايی خانواده می تواند تاثير گذار باشد؟

فرضيه دوم- بين نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا….) رابطه برقرار است.

سوال ١- آيا بين آموزش زنان و و نوع الگوی  مصرف( غذا,آب , انرژی …) ارتباط برقرار است؟

سوال ۲- آيا بين آموزش زنان و  کاهش در اسراف موادغذايي ارتباط برقرار است؟

سوال ٣- آيا بين آموزش زنان و کاهش توليد پسماندها ارتباط برقرار است؟

سوال ۴- آيا بين آموزش زنان و کاهش مشکلات زيست محيطی رابطه برقرار است؟

فرضيه سوم- بين نقش زنان در بهبود وضعيت تغذيه ارتباط برقرار است.

سوال ١- آيا بين نقش زنان در افزايش درآمد خانواده و بهبود وضعيت تغذيه ارتباط برقرار است؟

 سوال ۲-  آيا سطح سواد تغذيه اي زنان در بهبود وضعيت تغذيه و  سلامت کودکان و  خانواده نقش مؤثر دارد؟

سوال ٣- آيا بين نقش  زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟

 ١١٣ضرورت و اهميت تحقيق:

توليد و عرضه غذا و امکان دسترسي تمام آحاد جامعه ايران به غذاي کافي, مطلوب و سالم و برخورداري از سلامت تغذيه اي از برنامه هاي توسعه ملي جمهوري اسلامي ايران است و در اين راستا , دولت موظف به تدوين برنامه الگوهاي مصرف مواد غذايي , با هدف ايجاد هماهنگي ميان الگوي توليد, عرضه و مصرف در راستاي تامين نيازهاي تغذيه اي و سلامت جامعه و نهايتا کاهش فشار وارد بر محيط زيست به علت الگوهاي بي رويه مصرف می باشد.

همچنين در سياستهاي کلان فرهنگي کشور, همواره بر تقويت شخصيت و جايگاه زن بعنوان مادر و مربي نسل آينده  که مي تواند با کار خود در حوزه هاي مختلف و مشارکت در صحنه اجتماع نقش کليدي ايفا کند, تاکييد شده است و اين امر ضرورت انجام مطالعات الگوي مصرف مواد غذايي و استفاده از نقش زنان در اين امر را براي دسترسي به اطلاعات به روز و جامع در ابعاد مختلف غذا و تغذيه را طلب مي کند.

١١۴اهداف:

١١۴١اهداف اصلي:

  • بررسي الگوهاي توليد و مصرف به منظور کاهش فشار وارد بر محيط زيست و ايجاد ادراک بهتر از نقش مصرف و چگونگي استفاده از نقش زنان و مشارکت زنان در دستيابي به الگوهاي عقلاني مصرف در بخش غذا.
  • شناسايي موانع مشارکت زنان در حفاظت از محيط زيست.
  • شناسايي ميزان آگاهي از رفتارهاي زنان با موضوعات و مشکلات زيست محيطي.
  • کاهش در ميزان پسماندها و افزايش مصرف بهينه مواد غذايي.

١١۴٢اهداف فرعي:

– تبيين و تنظيم  ميانگين سرانه مواد غذايي در کشور.

– شناخت وضعيت تغذيه درمنطقه٦ تهران.

– بررسي خصوصيات اقتصادي و فرهنگي منطقه ٦ تهران.

– بررسي ارتقاء دانش و فرهنگ زيست محيطي زنان از طريق آموزشهاي زيست محيطي.

– شناسايي راههاي مشارکت زنان جهت حفاظت از محيط زيست.

 

فهرست مطالب مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی, در ادامه قابل مشاهده می باشد.

 

  • چکيده      1
  • مقدمه       2
  • فصل اول- کليات    3
  • ١‐١‐ فرضيه ,ضرورت ها و اهداف     4
  • ١‐١‐١‐بيان مسئله 4
  • ١‐١‐٢‐فرضيه        4
  • ١‐١‐٣‐ضرورت و اهميت تحقيق          5
  • ١‐١‐۴‐اهداف         5
  • ١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلي          5
  • ١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعي          6
  • ١‐١‐۵‐متغيرها      6
  • ١‐١‐٦‐محدوديت هاي تحقيق                6
  • ١‐۲-تعاريف نظري و عملياتي               7
  • ١‐۲‐١‐تعاريف نظري            7
  • ١‐۲‐۲‐تعاريف عملياتي         8
  • ١‐٣‐تاريخچه تغذيه و الگوی مصرف   8
  • ١‐٣‐١‐تاريخچه تغذيه و الگوی مصرف در جهان               8
  • ١‐٣‐١‐١‐تغيير دادن الگوي مصرف از نظر دستور کار٢١              8
  • ١‐٣‐١‐۲‐افزايش دسترسي به غذا و تغذيه از نظر دستور کار  ٢١     9
  • ١‐٣‐١‐٣‐اهميت موضوع تغذيه و زنان  از ديدگاه کنفرانسهاي بين المللي          10
  • ١‐٣‐۲‐ تاريخچه تغذيه در ايران            11
  • ١‐٣‐۲‐ ١‐اهميت الگوي مصرف غذا در برنامه هاي توسعه کشور    12
  • ١‐۴‐فيزيولوژي تغذيه            14
  • ١‐۴‐١‐الگوي تغذيه               14
  • ١‐۴‐٢‐جريان توليد و تغذيه   14
  • ١‐۴‐٢‐١‐تعريف تغذيه          14
  • ١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذي              15
  • ١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذيه              15
  • ١‐۴‐٢‐۴‐تغذيه متعادل          18
  • ١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذايي                 21
  • ١‐۴‐٢‐٦‐کربوهيدراتها         22
  • ١‐۴‐٢‐٧‐پروتئينها                22
  • ١‐۴‐٢‐٨‐چربيها  23
  • ١‐۴‐٢‐۹‐ويتامينها                 23
  • ١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدني     24
  • ١‐۴‐٣‐تحقيق و توسعه          25
  • ١‐۴‐٣‐١‐صنايع غذايي ايران               25
  • ١‐۴‐۴‐اثرات زيست محيطي توليد و مصرف غذا               27
  • ١‐۴‐۴‐١‐اثرات زيست محيطي کشاورزي           27
  • ١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زيست محيطي توليد محصولات دامي        28
  • ١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زيست محيطي فاز فرايند مواد غذايي         28
  • ١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زيست محيطي مصرف کننده      28
  • ١‐۵‐بررسي تغذيه در ابعاد فرهنگي, اقتصادي, اجتماعي     29
  • ١‐۵‐١‐اثرات توسعه فرهنگي بر تغذيه                 30
  • ١‐۵‐١‐١‐الگوهاي فرهنگي غذا            30
  • ١‐۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادي              33
  • ١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذايي                33
  • ١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنيت غذايي در ايران و جهان   34
  • ١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادي بر تغذيه           38
  • ١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذيه بر توسعه اقتصادي            39
  • ١‐۵‐۲‐۵‐ارزشيابي سياست تغذيه در کلان اقتصاد               39
  • ١‐۵‐۲‐٦‐بحران افزايش قيمت مواد غذايي           40
  • ١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بين درآمد و مصرف 44
  • ١‐۵‐۲‐٨‐الگوي مصرف مواد غذايي   46
  • ١‐۵‐۲‐۹‐ويژگي الگوي مصرف در کشورهاي ثروتمند     47
  • ۲‐۵‐۲‐١۰‐ويژگي الگوي مصرف در کشورهاي فقير         48
  • ١‐۵‐۲‐١١‐وضعيت الگوي مصرف در ايران      48
  • ١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذايي در کشور        49
  • ١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذايي و روند عرضه سرانه آنها                51
  • ١‐۵‐۲‐١۴‐روند توليد محصولات کشاورزي       60
  • ١‐۵‐۲‐١۵- وضعيت توليد و مصرف مواد غذايي               62
  • ١‐۵‐۲‐١٦‐کيفيت الگوي توليد و مصرف            63
  • ١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل توليد محصولات کشاورزي در کشور               65
  • ١‐۵‐۲‐١۸‐تصويري از توليد موادغذايي در کشور             65
  • ١‐۵‐۲‐١۹‐بررسي وضعيت عرضه محصولات کشاورزي و تاثير آن در الگوي مصرف مواد غذايي در ايران              66
  • ١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژي کاهش ضايعات , وضعيت ايران و ارائه راهکارها           68
  • ١‐۵‐٣‐ اثرات اجتماعي          70
  • ١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعيت وغذا 70
  • ١‐۵‐٣‐۲‐سياست عصر کميابي غذا      72
  • ١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آينده غذا                74
  • ١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذيه بر سطح نيروي انساني           75
  • ١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذيه بر توسعه اجتماعي    76
  • ١‐۵‐٣‐٦‐تاثير عوامل اجتماعي بر الگوي مصرف موا غذايي و نقش خانواده    77
  • ١‐٦‐ زنان               77
  • ١‐٦‐١‐زنان و توسعه پايدار در دستور کار٢١     78
  • ١‐٦‐١‐١‐ نقش زنان در تغيير الگوي مصرف     79
  • ١‐٦‐١‐۲‐ راهکارهاي کاهش مصرف 81
  • ١‐٦‐١‐٣‐نقش آموزش زنان در تغيير الگوي مصرف         82
  • ١‐٦‐١‐۴‐توانمند سازي زنان در الگوها و نحوه مصرف    84
  • ١‐٦‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگي محيط زيست, کاهش جمعيت, کمبود مواد غذايي  وکمبود آب)   84
  • ١‐٦‐٣‐ نقش زنان در تغييرات در الگوي مصرف غذايي و سلامت کودکان       85
  • فصل دوم – مواد و روشها     88
  • ۲‐١‐ويژگي منطقه ٦ تهران 89
  • ۲‐۲‐روش تحقيق    92
  • ۲‐۲‐١‐نوع تحقيق  92
  • ۲‐۲‐۲‐ جامعه آماري             93
  • ۲‐۲‐٣‐ نمونه آماري              93
  • ۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه             93
  • ۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گيري                94
  • ۲‐٣‐ابزار گردآوري اطلاعات               94
  • ۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه 94
  • ۲‐٣‐۲- روايی و پايايی پرسشنامه         95
  • فصل سوم- نتايج     97
  • ٣‐١‐ آمار توصيفي                 98
  • ٣‐١‐١- توزيع سن پاسخگويان               99
  • ٣‐١‐۲- توزيع وضع تاهل پاسخگويان 100
  • ٣‐١‐٣- سطح تحصيلات پاسخگويان     102
  • ٣‐١‐۴- توزيع وضعيت شغل پاسخگويان             104
  • ٣‐١‐۵- توزيع وضعيت درآمد ماهيانه(خانوار)پاسخگويان   105
  • ٣‐۲‐ آمار استنباطي                106
  • ٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضيه اول ( بين نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهاي مصرف غذايي
  •  رابطه وجود دارد.)                107
  • ٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آيا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهاي مصرف غذايي نقش موثر دارد؟)            107
  • ٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آيا بين سن زنان و نوع الگوهاي مصرف غذايي رابطه وجود دارد؟)    109
  • ٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آيا زنان مي توانند با انتخاب الگوهاي مصرف غذايي مناسب در اقتصاد خانواده تاثيرگذار باشند؟)      110
  • ٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آيا نقش زنان به تنهايي و بي پشتوانه دولت مي تواند در الگوي مصرف غذا تاثيرگذار باشد؟)            112
  • ٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آيا شاغل بودن زنان در الگوي مصرف غذايي خانواده مي تواند تاثيرگذار باشد؟)                113
  • ٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضيه دوم ( بين نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژي, پسماند, غذا….) رابطه وجود دارد؟)      115
  • ٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آيا بين آموزش زنان  و نوع الگوي  مصرف( غذا,آب , انرژي …) ارتباط برقرار است؟)   115
  • ٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آيا بين آموزش زنان و  کاهش در اسراف مواد غذايي ارتباط برقرار است؟)        117
  • ٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آيا بين آموزش زنان و کاهش توليد پسماندها ارتباط برقرار است؟  )     118
  • ٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آيا بين آموزش زنان و کاهش مشکلات زيست محيطي رابطه برقرار است؟  )    120
  • ٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضيه سوم ( بين نقش زنان در بهبود وضعيت تغذيه ارتباط برقرار است.)           122
  • ٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آيا بين افزايش درآمد خانواده و بهبود وضعيت تغذيه ارتباط برقرار است؟)          122
  • ٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آيا سطح سواد تغذيه اي زنان در بهبود وضعيت تغذيه و  سلامت کودکان و  خانواده نقش مؤثر دارد؟)             123
  • ٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آيا بين نقش  زنان و سلامت غذاي مصرفي در خانواده ارتباط وجود دارد؟)         125
  • فصل چهارم- نتيجه گيری و پيشنهادات                 130
  • ۴‐١‐  بحث و نتيجه گيري      131
  • ۴‐١‐١‐  مقدمه        131
  • ۴‐١‐٢‐بحث و نتيجه گيري پرسشنامه 132
  • ۴‐١‐٢‐١- نتيجه گيري از فرضيه اول و سوالات پژوهشي مربوطه   132
  • ۴‐١‐٢‐۲- نتيجه گيري از فرضيه دوم  و سوالات پژوهشي مربوطه 134
  • ۴‐١‐٢‐٣- نتيجه گيري از فرضيه سوم و سوالات پژوهشي مربوطه 135
  • ۴‐١‐٢‐۴- نتيجه گيري از سوالات مربوط به ميزان مصرف مواد غذايي           136
  • ۴‐۲‐پيشنهادات       137
  • ۴‐۲‐١‐نقش دولت  137
  • ۴‐۲‐١‐١‐ پيشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی         137
  • ۴‐۲‐١‐۲‐ساير فعاليتهای مؤثر دولت در زمينه الگوی مصرف غذا    139
  • ۴‐۲‐۲‐نقش زنان   140
  • ۴‐۲‐۲‐١‐پيشنهادات براي زنان             140
  • پيوست    142
  • پيوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذايی           143
  • منابع        151
  • منابع فارسي            152
  • منابع انگليسي         155
  • اينترنت   155
  • چکيده انگليسي

 

 

 

در صورت تمایل شما می توانید مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی را به قیمت 14500 تومان از سایت فراپروژه دانلود نمایید. اگر در هر کدام از مراحل خرید یا دانلود با سوال یا ابهامی مواجه شدید می توانید از طریق آدرس contact-us@faraproje.ir و یا ارسال پیامک به شماره: 09382333070 با ما در تماس باشید. با اطمینان از وب سایت فراپروژه خرید کنید، زیرا پشتیبانی سایت همیشه همراه شماست.

آیا این مطلب را می پسندید؟
http://faraproje.ir/?p=7018
اشتراک گذاری:
فراپروژه
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد دانلود مقاله نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.