uکچاپ یا سس قرمز از جمله فرآوردههایی است که در زمره چاشنیها قرار میگیرد و برای مزهدار کردن کنار غذا مصرف میشود. سسها از لحاظ فرآیند تولید به دو دسته تقسیمبندی میشوند: سسهای سرد- سسهای گرم . در فرآیند تولید سسهای… پیشنهاد می کنیم ادامه این مطلب مفید و ارزشمند را در پاورپوینت مراحل تولید سس کچاپ دنبال نمایید. این فایل شامل 25 اسلاید و در قالب powerpoint ارائه شده است.
مشخصات فایل مراحل تولید سس کچاپ
عنوان: مراحل تولید سس کچاپ
فرمت فایل : powerpoint (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 25
حجم فایل : 3,63 مگابایت
بخشی از پاورپوینت مراحل تولید سس کچاپ را در ادامه مشاهده خواهید نمود.
اسلاید سوم
مقدمه
کچاپ یا سس قرمز از جمله فرآوردههایی است که در زمره چاشنیها قرار میگیرد و برای مزهدار کردن کنار غذا مصرف میشود. سسها از لحاظ فرآیند تولید به دو دسته تقسیمبندی میشوند:
سسهای سرد
سسهای گرم
در فرآیند تولید سسهای گرم، فرآیند پخت به عنوان جزئی از فرآیند اصلی حضور دارد ولی فرآیند تولید سسهای سرد شامل فرآیند پخت نمیباشد و عموماً مرحله میکس با دور بالا در این فرآیند جزء اصلی میباشد.
سس گوجه فرنگی فرآوردهای است که از آب تغلیظ شده گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی رقیق شده با افزودن مواد اصلی و اختیاری، طی فرآیند حرارتی بدست میآید. مواد اصلی علاوه بر آب تغلیظ شده گوجه فرنگی یا رب رقیق شده عبارتاند از: شکر، سرکه، نمک طعام و مواد اختیاری عبارتاند از: ادویهها (مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه، سیر، پیاز) و تثبیت کنندههای مجاز (مانند نشاسته و صمغهای مجاز).
اسلاید چهارم
تاریخچه نام سس کچاپ
نام این سس اولین بار در قرن ۱۷ به فرهنگ لغت کشور انگلستان وارد شد. از آن زمان بود که در بسیاری از متون ادبی و دیگر کتابها نام این سس به میان آمد. البته گفته میشود که نام این سس را از یکی از گویشهای چین برگرفتهاند. اگر چه چینی بودن نام این سس مورد بحث قرار گرفتهاست:
ـ در فرهنگ چین، منظور از واژه ی کچاپ، بادمجان یا شکل کوتاه شدهای برای واژه گوجه فرنگی است؛ درحالی که منظور از کچاپ، سسی است که از عصاره گوجه فرنگی تهیه میشود. ـ و نیز به کچاپ، ماهی آزاد و یا در کل، ماهی گفته میشود. بنابراین منظور از کچاپ. سس ماهی است.
اسلاید پنجم
دستورالعمل قدیمی تهیه سس کچاپ
در دهه ی آغازین قرن ۱۹، به هر سسی که با سرکه تهیه میشد، سس کچاپ میگفتند. با گذشت زمان سس کچاپ امروزی محبوبیت خود را بدست آورد و به این دلیل بود که مردمان آمریکا، علاقه خاصی به گوجه فرنگی داشتند. البته تا سال ۱۹۱۳میلادی، در فرهنگهای لغت هنوز به جای گوجه فرنگی، قارچ ماده اصلی سس کچاپ محسوب میشد.
فهرست مطالب پاورپوینت مراحل تولید سس کچاپ, در ادامه قابل مشاهده می باشد.
- مقدمه
- تاریخچه نام سس کچاپ
- دستورالعمل قدیمی تهیه سس کچاپ
- دستورالعمل تهیه سس کچاپ در قرن ۱۹
- روش تولید سس گوجه فرنگی
- شرح کلی فرآیند تولید سس گوجه فرنگی
- شرح فرآیند طراحی شده
- واحد دریافت مواد اولیه
- پخت
- پاستوریزاسیون
- واحد هواگیری
- هموژنایزر
- CIP
- انتخاب دستگاه مناسب برای تولید سس کچاپ
- تئوری آزمایش
در صورت تمایل شما می توانید پاورپوینت مراحل تولید سس کچاپ را به قیمت 15900 تومان از سایت فراپروژه دانلود نمایید. اگر در هر کدام از مراحل خرید یا دانلود با سوال یا ابهامی مواجه شدید می توانید از طریق آدرس contact-us@faraproje.ir و یا ارسال پیامک به شماره: 09382333070 با ما در تماس باشید. با اطمینان از وب سایت فراپروژه خرید کنید، زیرا پشتیبانی سایت همیشه همراه شماست.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.