0
0

دانلود پایان نامه طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما

945 بازدید

در این پروژه هدف تولید قند مایع از خرما و طراحی دستگاه های آن و همچنین تعیین براورد اقتصادی طرح می باشد. بنابراین تعیین ماده اولیه مورد نیاز شناخت فرآورده های مختلف هر محصول و در نهایت شناخت سازندگان ماشین آلات و کیفیت آن مد نظر است… به شما پیشنهاد می کنیم از پایان نامه طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما دیدن نمایید. این فایل از 66 صفحه تشکیل شده و در قالب word ارائه می گردد.

طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما

مشخصات  فایل طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما

عنوان پایان نامه : طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما
قالب فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 66
حجم فایل : 1٫16 مگابایت

بخشی از پایان نامه طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما را در ادامه مشاهده خواهید نمود.

چکیده

خرما و محصولات جانبی آن از جمله قند مایع از محصولات عمده کشاورزی که در بازارهای جهانی خریداران زیادی دارد و با توجه به مصرف زیاد آن در صنعت، به ویژه در صنایع غذایی می توان به اهمیت این محصول و سایر فراورده های آن پی برد. و…

مقدمه

در کشور ما با تولید بیش از 900 هزار تن خرما و نیاز به مواد قندی و سایر فرآورده های جانبی آن هیچ گونه محدودیتی برای ایجاد صنایع تبدیلی خرما و توسعه آن وجود ندارد. بر اساس امار موجود چنان چه در یک هکتار زمین 125 اصله درخت خرما کاشته شود و طبق اصول علمی داشت و برداشت گردد هر درخت می تواند در حدود 100 کیلو گرم محصول بدهد. از انجا که بیش از  60 درصد خرما از مواد قندی است قند حاصله حدود که 5/7 تن می شود ( خرماهای نرم ریز گوشت دارای قند اینورت زیاد بوده و انواع دیگر که محتوی ساکارز بیشتر باشد سفت هستند، به طور کلی مقدار ساکارز در مقایسه با انواع دیگر قند موجود در خرماها کمتر است) در صورتی که در یک هکتار چغندر و نیشکر به طور متوسط به ترتیب 7 تن قند به دست می آید. و…

تاریخچه خرما

پیدایش درختان خرما در جهان به دوره دوم زمین شناسی بر می گردد. اما انسان به ارزش غذایی خرما حدود 6000 سال قبل از میلاد مسیح پی برد. موطن اصلی خرما بین النهرین و جنوب عراق بوده، سپس از این منطقه به نقاط دیگر جهان انتقال یافته است. در آیات قرآن بیش از بیست بار به نخل و میوه آن اشاره شده است که بیانگر اهمیت خرما می باشد. و…

روش کار استخراج شکر کریستال

خرمای برداشت شده در اوایل ماه شهریور حدود 19٪قند ساکارز دارد. در مقایسه با خرمای برداشت شده در اواخر شهریور که 4/11 درصد قند ساکارز دارد. با توجه به افزایش مصرف شکر این ایده بوجود آمد که بتوان از خرما ساکارز تهیه کرد. به علت موجود بودن مقدارزیادی از قندهای احیا کننده، خاکستر و ترکیبات رنگی روش های معمول که برای استخراج قند از چغندرقند و یا نیشکر معمول است برای خرما قابل مشاهده نمی باشد. واریته ی خرمای مورد استفاده زاهدی می باشد که در فصل شهریور در عراق زیاد می باشد. همچنین اتانول نیز که از تخمیر خرمای زاهدی درجه سه حاصل می گردد، موجود می باشد. و…

فهرست مطالب پایان نامه طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما, در ادامه قابل مشاهده می باشد.

  • فصل اول: خرما، اهمیت و نقش آن در تجارت
  • مقدمه
  • تاریخچه خرما
  • خرما
  • ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی خرما
  • مواد قندی
  • آب
  • مواد معدنی
  • ویتامین ها
  • تانن
  • مواد سلولزی و نشاسته ای
  • مواد پکتین
  • مواد چربی و اسید های چرب
  • قند مایع
  • تقاضا برای شیره و قند مایع از خرما
  • اهمیت و ارزش تحقیق با توجه به آمار و ارقام
  • اهمیت اقتصادی تولید فرآورده های جانبی از خرما
  • اهداف حاصله از تولید فراورده های جنبی (قند مایع) از خرما
  • اهمیت و نقش خرما در تجارت خارجی
  • مقدمه ای بر صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما
  • مبانی احداث واحدهای فرآوری
  • موانع و مشکلات موجود در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما
  • فصل دوم: تولید قند مایع و بررسی محصولات جانبی خرما
  • روش کار استخراج شکر کریستال
  • روش استخراج
  • بررسی تولید سایر محصولات جانبی از خرما
  • مصرف قند و سلامتی
  • خرمای تازه
  • بررسی خصوصیات خرمای مورد استفاده جهت تهیه شیره خرما
  • بررسی مشخصات عصاره، شهد، شیره ی خرما و قند مایع
  • عصاره
  • شیره یا شربت
  • شهد خرما
  • قند مایع
  • مراحل مختلف تهیه ی شهد خرما و قند مایع
  • خروج خرما از انبار
  • سولفیتاسیون خرما
  • خرد و له کردن خرما
  • استخراج
  • تصفیه
  • تصفیه جزیی
  • تصفیه کلی
  • تغلیظ
  • مصارف شهد خرما و قند مایع
  • فصل سوم: معرفی دستگاه های خط تولید
  • انبار خرما
  • انتقال خرما
  • دود دهی
  • هسته گیر خرما
  • خرد کردن   crushing
  • دیفوزیون
  • مخزن نگهداری شیره
  • پیش پخت ( پری هیتر)
  • پارامترهای مهم در یک پیش پخت
  • پارامترهای مهم فرآیند در پیش پخت
  • انتقال فرآیند
  • فیلتراسیون
  • کاربرد فیلتراسیون در صنایع غذایی
  • محیط فیلتر کننده
  • صاف کردن
  • بخش تصفیه کلی
  • نکات ایمنی
  • اصول کلی روشن کردن صافی
  • تغلیظ
  • اپراتورها
  • ظروف تبخیر
  • مبرد ( وسیله ای برای تامین خلاء)
  • برج کندانسور
  • مخزن ذخیره شربت
  • نگهداری و پر کردن و جابه جا کردن قند مایع
  • جنس قوطی های مورد استفاده
  • شیشه های مورد استفاده
  • تخلیه گازها
  • تخلیه گازها با کمک پر کردن داغ
  • فصل 4: آزمایشگاه
  • هدف
  • آب
  • آب به عنوان حلال
  • تصفیه و کلرینه کردن آب
  • آب مصرفی کارخانه
  • آب لوله کشی عمومی
  • آب مورداستفاده برای اضافه کردن به مواد غذایی
  • آب مورد استفاده برای سرد کردن
  • آب لازم برای دیگ های بخار و دستگاه های تبادل حرارتی
  • آزمایش تعیین کلر آب شرب کارخانه
  • واحد های کنترل
  • آزمایشات میکروبی
  • کنترل آفت
  • عملیات تمیز کردن
  • فصل 5: برآورد اقتصادی
  • مشخصات فنی طرح
  • برآورد ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
  • برآورد حجم سرمایه ثابت
  • برآورد سرمایه متغیر
  • برآورد لیست حقوقی کارکنان
  • برآورد سرمایه در گردش برای سه ماه
  • منابع و ماخذ

در صورت تمایل شما می توانید پایان نامه طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما را به قیمت 10900 تومان از سایت فراپروژه دانلود نمایید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
http://faraproje.ir/?p=173
اشتراک گذاری:
فراپروژه
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد دانلود پایان نامه طراحی واحد صنعتی استخراج قند مایع از خرما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.