0
0

دانلود تحقیق مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات

578 بازدید

مطالعه امکانسنجی یا Feasibility Stusy برای اتخاذ تصمیم در مورد سرمایه گذاری در یک پروژه صنعتی باید متضمن مبنایی فنی، اقتصادی و بازرگانی باشد. این مطالعه باید عوامل مهمی را که با تولید یک محصول بخصوص ارتباط دارد همراه با روش های جایگزین برای تولید این محصول، معین وآنها را تحلیل کند…ادامه این مطلب مفید و ارزشمند را در تحقیق مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات دنبال نمایید. این فایل شامل 92 صفحه و در قالب word ارائه شده است.

تحقیق مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات

 

 

 

مشخصات فایل مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات

عنوان: مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 92
حجم فایل : 1,47 مگابایت

بخشی از  تحقیق مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات را در ادامه مشاهده خواهید نمود.

 

چکیده

شیر یکی با ارزش ترین مواد غذایی است که تقریباً از تمامی مواد لازم برای رشد و ادامه زندگی انسان برخوردار است. پروتئین شیر حاوی تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن بوده، همچنین شیر حاوی تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن بوده، همچنین حاوی انواع ویتامین های محلول در آب و چربی و کلسیم نیز هست و فرآورده های آن نیز  از جمله مفیدترین منبع کلسیم در میان فرآورده های غذایی است.با عنایت به اهمیت گروه شیر و فراورده های در سبد غذایی و تأثیر آن بر سلامت جامعه و توجه میزان سرانه مصرف پایین محصولات لبنی در کشور مقایسه آن بامتوسط مصرف درجهان و از طرفی استفاده شیر به روش سنتی نیز روش نادرستی است چون میکروب های موجود در شیر خام با جوشاندن هم بر طرف نمی شوند و باعث مبتلا شدن انسان به بیماری های خطرناک می شود بنابراین این اجرای سیاست های حمایتی در جهت تولید و عرضه فرآورده های لبنی در کشور احساس می شود. درنتیجه مسئولین باید به فکر این باشند که دامداری های صنعتی و تعداد مراکز جمع آوری شیر را افزایش تا اینکه کشوری با اقتصاد قوی و جامعه با افراد سالم داشته باشیم…

1-1 امکان سنجی Feasibility Study

امکان سنجی چیست ؟
1-  فرایند کنترل و شناخت مسائل
2-  شناسایی اهداف فرصت ها و تهدید ها
3-  شرح موقعیت ها
4-  شناسایی در آمدها
5-  شناسایی هزینه ها
6- شناسایی سود
7-  تجزیه و تحلیل یک پروژه

یک طرح امکان سنجی از چه بخش هایی تشکیل شده است :

بخش اول : آشنایی با طرح و شرکت
بخش دوم : بررسی اقتصادی (مطالعات بازار)،
بخش سوم : مطالعات فنی و برآورد امکانات زیر بنایی طرح،
بخش چهارم : برآورد سرمایه گذاری طرح ،
بخش پنجم : برآورد هزینه های تولید و ارزش فروش سالانه طرح
بخش ششم : پیش بینی مالی و نحوه تامین مالی طرح
بخش هفتم : تعیین شاخص های مالی و اقتصادی طرح…

 

 

 

فهرست مطالب گزارش کارآموزی مرکز بهداشت و اداره کل راه آهن, در ادامه قابل مشاهده می باشد.

  • فصل اول: مقدمه
  • 1-1 مطالعه امکانسنجی(طرح توجیهی)
  • 1-1-1 امکان سنجی FEASIBILITY STUDY
  • 1-1-2 مطالعات امکان سنجی نهایی(FS)، چیست؟
  • 1-2 تولید شیر ، ماست و خامه بسته بندی
  • 1-3 معرفی محصول
  • 1-3-1 ماست پاستوریزه (YOGHURT)
  • 1-3-2 خامه پاستوریزه
  • فصل دوم: مطالعات بازار
  • 2-1 کد محصول (آیسیک)
  • 2-2 شماره تعرفه گمرکی
  • 2-3 شرایط واردات
  • 2-4 استانداردها
  • 2-5 ویژگیهاي محصولات بر اساس استاندارد
  • 2-5-1 ویژگیهاي شیر پاستوریزه بر اساس استاندارد
  • 2-5-1-1 ویژگی هاي حسی و فیزیکی
  • 2-5-1-2 ویژگیهاي شیمیایی شیر پاستوریزه
  • 2-5-1-3 ویژگیهاي میکروبی شیر پاستوریزه
  • 2-5-2 ویژگیهاي ماست بر اساس استاندارد مقدار چربی
  • 2-5-2-1درصد ماده خشک
  • 2-5-3 ویژگیهاي ارزیابی حسی
  • 2-5-4 ویژگیهاي شیمیایی
  • 2-5-5 ویژگیهاي میکروبیولوژیک
  • 2-6 ویژگیهاي خامه پاستوریزه بر اساس استاندارد
  • 2-6-1 ویژگیهاي فیزیکی
  • 2-6-2 ویژگیهاي شیمیایی
  • 2-6-3 ویژگیهاي میکروبی خامه
  • 2-7 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی
  • 2-7-1 قیمت جهانی
  • 2-8 بررسی کالاهاي جایگزین
  • 2-8-1 جایگزین هاي شیر
  • 2-8-2 جایگزین هاي ماست
  • 2-8-3 جایگزین هاي خامه
  • 2-9 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیاي امروز
  • 2-10 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • فصل سوم: مطالعات فنی
  • 3-1  شرح فرآیند و تکنولوژیهاي موجود
  • 3-1-1 دریافت و ذخیره شیر خام
  • 3-1-2 هموژناسیون
  • 3-1-3 استریلیزاسیون
  • 3-2 فرآیند تولید ماست پاستوریزه
  • 3-2-1 هموژناسیون
  • 3-2-2 عملیات حرارتی
  • 3-2-3 مرحله تخمیر
  • 3-2-4 افزودنیها
  • 3-2-5 بسته بندي
  • 3-3 انواع ماست
  • 3-4 فرآیند تولید خامه پاستوریزه
  • 3-4-1 کنترل کیفیت
  • 3-4-2 کنترل کیفیت مواد اولیه
  • 3-4-3 کنترل حین تولید
  • 3-4-4 کنترل نهایی
  • فصل چهارم: مطالعات مالی و اقتصادی
  • 4-1تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژي هاي مرسوم
  • 4-2 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي، برآورد حجم سرمایه گذاري ثابت
  • 4-3 لیست و هزینه تجهیزات و ماشین آلات تولید
  • 4-4 محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه هاي مربوطه
  • 4-5 هزینه هاي مربوط به زمین، ساختمان و محوطه سازي
  • 4-6 هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی
  • 4-7 هزینه وسایل حمل و نقل
  • 4-9 هزینه لوازم و اثاثیه اداری
  • 4-10هزینه های قبل از بهره برداری
  • 4-11 جمع بندي و برآورد سرمایه ثابت
  • 4-12 برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
  • 4-12-1 معرفی مواد اولیه مورد نیاز
  • 4-12-2 برنامه تولید سالیانه
  • 4-12-3 هزینه مواد اولیه مصرفی
  • 4-13 پیشنهاد منطقه مناسباجراي طرح
  • 4-14 وضعیت تامین نیروي انسانی و تعداد اشتغال
  • 4-15بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوختو سایر امکانات
  • 4-15-1محاسبه میزان مصرف برق
  • 4-15-2 محاسبه مصرف برق سالیانه
  • 4-15-3 محاسبه میزان مصرف آب
  • 4-15-4 محاسبه مصرف سوخت
  • 4-16 سایر تاسیسات
  • 4-17 امکانات ارتباطی و مخابراتی
  • 4-18 وضعیت حمایتهاي اقتصادي و بازرگانی
  • 4-19 تحلیل و جمع بندي و پیشنهاد در مورد احداث واحدهاي جدید
  • منابع

 

 

 

 

در صورت تمایل شما می توانید تحقیق مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات را به قیمت 16900 تومان از سایت فراپروژه دانلود نمایید. اگر در هر کدام از مراحل خرید یا دانلود با سوال یا ابهامی مواجه شدید می توانید از طریق آدرس contact-us@faraproje.ir و یا ارسال پیامک به شماره: ۰۹۳۹۷۳۶۶۱۴۶ با ما در تماس باشید. با اطمینان از وب سایت فراپروژه خرید کنید، زیرا پشتیبانی سایت همیشه همراه شماست.

آیا این مطلب را می پسندید؟
http://faraproje.ir/?p=2656
اشتراک گذاری:
فراپروژه
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد دانلود تحقیق مطالعات امکانسنجی طراحی و ایجاد کارخانه تولید لبنیات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.