0
0

دانلود پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا

626 بازدید

پديده جهاني شدن و افزايش مسافرت‌ها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بيماري‌هاي منتقله از غذا را به عنوان يك مشكل بهداشتي جهاني مطرح كرده است. به عنوان مثال در آمريكا سالانه 76 ميليون مورد بيماري منتقله از غذا با 000,325 نفر    بستري و … ادامه این مطلب را در پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا دنبال نمایید. این فایل شامل 27 اسلاید و در قالب powerpoint ارائه شده است.

پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا

 

 

مشخصات فایل بیماری های منتقله از آب و غذا

عنوان: بیماری های منتقله از آب و غذا
فرمت فایل : powerpoint (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 27
حجم فایل :  1,87 مگابایت

بخشی از پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا را در ادامه مشاهده خواهید نمود.

مقدمه

پديده جهاني شدن و افزايش مسافرت‌ها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بيماري‌هاي منتقله از غذا را به عنوان يك مشكل بهداشتي جهاني مطرح كرده است. به عنوان مثال در آمريكا سالانه 76 ميليون مورد بيماري منتقله از غذا با 000,325 نفر بستري و 5200 مورد مرگ گزارش مي‌شود كه هزينه صرف شده براي كنترل آن بيش از 17 ميليارد    دلار تخمين‌زده مي‌شود.

نكته مهم ديگر اين است كه بيماري‌هاي اسهالي ناشي از آلودگي‌هاي غذايي معمولاً در 24 تا 48 ساعت بدون هيچگونه مداخله پزشكي بهبود مي‌يابند و معمولاً تشخيص داده نشده و گزارش  نمي‌شوند اين مسئله به ويژه در غياب نظام مراقبت فعال بيماري كار تشخيص به موقع و پاسخ‌دهي   مناسب و كنترل آنها را بسيار مشكل مي‌سازد و بروز طغيان‌هاي بيماري منجر به تلفات انساني و    خسارت‌هاي مادي فراوان مي‌شود. حملات بيوتروريستي با عوامل منتقل شونده از طريق غذا در جوامع مختلف از ضرورت‌هاي ديگر استقرار نظام مراقبت بيماري‌هاي منتقله از غذا است.

بهداشت مواد غذایی

مواد غذایی از هر دسته و گروهی باشند چه به صورت مایع ، نیمه جامد و خشک با توجه به ویژگیهای فساد پذیری که دارند همیشه در معرض تهاجم رقبای خطرناکی مانند میکروارگانیسمها،  حشرات و جوندگان و عواملی مانند رطوبت ، حرارت ، نور و … هستند و در مراحل طولانی از تولید ، تهیه و حمل و نقل نگهداری ، طبخ و مصرف ممکن است در شرایط غیر بهداشتی قرار گرفته و آلوده شده و یا تغییر کیفیت داده و برای مصرف کننده خطرناک باشند…

فهرست مطالب پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا, در ادامه قابل مشاهده می باشد.

  • مقدمه
  • بهداشت مواد غذایی
  • تعريف بهداشت مواد غذايي
  • اهميت كنترل مواد غذايي
  • بيماريهاي منتقله از غذا
  • انواع عفونت و مسموميت هاي مواد غذايي
  • عوامل آلوده كننده مواد غذايي
  • مشخصات پاتوژن‌هاي منتقله از غذا
  • وبا
  • طغیان های آب و غذا
  • بوتولیسم
  • فاسیولیازیس
  • شیستوزومیازیس

 

 

در صورت تمایل شما می توانید پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا را به قیمت 4900 تومان از سایت فراپروژه دانلود نمایید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
http://faraproje.ir/?p=2178
اشتراک گذاری:
فراپروژه
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد دانلود پاورپوینت بیماری های منتقله از آب و غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.